• Пакет
  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker
  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker
  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker
  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker
  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker
  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker
  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker
  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker
  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker

  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker

  Напиши рецензија (0)
  10.299 ден.
  13.999 ден.
  Заштеди 3.700 ден.
  со ДДВ

  Наместо 13.780 ден.

  Распродадено
  Кол:
  • Безбедно плаќање онлајн или при доставаБезбедно плаќање онлајн или при достава
  • Брза и сигурна испоракаБрза и сигурна испорака
  • Корисничка поддршкаКорисничка поддршка
  GWC1820PCB-XJ + BCD001C1KA-QW

  Специфични референци

  Ново

  Нема рецензии во моментов

  Напиши рецензија
  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker

  14 други производи во иста категорија:

  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + 18V Дупчалка/одвртувач 1х1,5Аh прибор Black + Decker

  10.299 ден.
  13.999 ден.
  Заштеди 3.700 ден.
  со ДДВ

  Наместо 13.780 ден.