• -500 ден

Правосмукалка за пепел 900W 18L - BLACK+DECKER

Овој модел на правосмукалка е идеален за собирање на пепелот насобран во вашите камини или шпорети, како и собирање на пелетите директно од вреќа или садот за складирање. Има сад од нерѓосувачки метал и метално црево за безбедно вшмукување ладен пепел со можни остатоци од ситен жар. Има интегрирана функција за дување која може да ви помогне во разгорување на огинот во каминот. Доаѓа со Hepa филтер и заштитна вреќичка за филтерот, црево и метален продолжеток за цревото.

BXVC20MDE-QS

Нема рецензии во овој момент.

други производи

13 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.