Година на издавање: 2018

Димензии: 100 x 70

Размер: 1 : 30 000 000

Изработка: Печатена на 115 g/m2 конздрук. Пластифицирана и врамена со лајсни.

2240
20 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

4 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.