Електричен бокал од нерѓосувачки челик GREE

GREE електричниот бокал не само што има модерен и шарен изглед, има и повеќекратнс заштитна функција. Со безбедносната функција од сушење и дизајн за ефикасно акумулирање на топлината, овој бокал е безбеден и издржлив, што е и ваш приоритет.

Изработен од нерѓосувачки челик

Неговата надворешност и внатрешност е од нерѓосувачки челик, материјал кој е поиздржлив од било кој друг.

STRIX термостат

Увезен од Велика Британија, со заштита од палење, која го прави овој уред исклучително безбеден за користење.

Отвoрање на капакот со само едно копче

За полесно отвoрање и ракување на капакот со само едно притискање.

Различен избор на бои

Производот е достапен во три бои: портокалова, сина и жолта.

GKW-1509S
10 производи

Технички податоци

Боја
Избор на 3 бои: Портокалова, сина и жолта.
Гаранција
1 година

Нема рецензии во овој момент.

други производи

13 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.