• -110 ден

FM трансмитер на 12/24 волти и дисплеј, без внатрешна меморија

1x AUX влез

1x USB влез

1x USB излез за полнење

1x Слот за мемориска картичка

TK201
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

Производот е додаен за споредба.