• Ново

Ergochair има динамични форми со карактеристични одлики и создава позитивна работна атмосфера! 

  • висококвалитетен ергономски стол
  • седиште и наслон изработени во црна мрежа
  • 2 Д раконаслони со меки падови
  • синхро механизам со заклучување во 4 работни позиции
  • регулирање на длабочина на седење 
  • регулирање на наслон за глава
  • метална хромирана основа 
  • дозволена тежина на корисник 120 кг. 

Ergochair
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.