Електрична моќност во фаза на палење: 385-465W

Електрична моќност за време на работење на печката: 70-150W

Вкупна влезна моќност (min/max): 6.30 KW /19.40 KW

Номинална излезна моќност (min/max): 5.80 KW / 17.55 KW

Степен на искористување (min/max): 92.1% / 90.5%

Потрошувачка на пелети (min/max): 1.32 кг/h / 4.03 кг/h

Капацитет на магацинот за пелети: 30 кг

Капацитет на котелот: 29 литри

Дијаметар на продолжетокот за ќумец: 80 мм

Димензии: 585x700x1055 mm

Нето/ бруто тежина: 195/215 кг


| БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ДО ВАШАТА ЛОКАЦИЈА |

24134
20 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.