• -23 000 ден
  • Ново

Печка со котел за парно греење

Димензии: 585x800x1250 mm

Тежина нето/бруто: 220/241 кг

Капацитет на котелот за вода: 35 л

Капацитет на резервоарот за пелети: 45 кг

Електрична сила во фаза на вклучување: 385-465 W

Електрична сила во фаза на работа: 70-150 Вт

Пречник на приклучокот за издув: 80 мм

Приклучокот за издув е на задната страна

Вкупна влезна моќност: (мин/макс): 7,95 KW / 24,25 KW

Номинална излезна моќност: 7,35 KW / 21,63 KW

Степен на искористеност: (мин / макс): 92.5% / 89.2%

Потрошувачка на пелети: (мин / макс): 1,64 kg / h / 5,00 kg / h

Загревање на површина: [m3]: 290-365

Загревање на површина: [m2]:110-140

Максимално време на работа со полн резервоар: 30 ч

Едноставна и лесна употреба

Мени за управување на српски јазик

LCD дисплеј во бои

Дневно, неделно и викенд програмирање

Висок степен на искористување на горивото

Вградени безбедносни механизми кои го спречуваат прегревувањето на печки и враќањето на смрдеата во просторија поради замрзнатиот шкаф

Вграден дополнителен вентилатор за издувување на топлиот воздух во просторијата.


| БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ДО ВАШАТА ЛОКАЦИЈА |

20447
20 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.