• Наменета за деца од 6 до 36 месеци.

• Наслонот за грбчето се подесува во 5 положби.

• Седиштето се поставува на 7 висини.

• Безбедносен систем со 5 точки на поврзување.

• Послужавник со подлога кои лесно се вадат за миење.

• Лесно и компактно преклопување.

• Прилагодување на послужавникот во 3 позиции.

• Голем потпирач измеѓу ноџињата за поудобно седење и прилагодување во 3 позиции.

• Мека и удобра подлога на седиштето.

55943

Нема рецензии во овој момент.

други производи

15 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.