• Игрална за најмалите дечиња со која вашете дете ќе се забавува, а вие истовремено ќе знаете дека е безбедно.

• Можете да ја користите во вашиот дом, надвор во дворот или на плажа за време на вашиот годишен одмор или викенд.

• Во пакетот се вклучени и 50 разнобојни топчиња.

• Помага при побрзо распознавање на боите.

• Ја зголемува активноста на детето.

• Димензии на производот: 100x60x37cm.

• Димензии на пакувањето: 53x38x8cm.

29897

Нема рецензии во овој момент.

други производи

7 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.