• Ново

Високо Квалитетна заштитна кацига со задно светло

Материјал: PC+EPS

Големина за глава: 58-63cm со можност за подесување

Тежина: 350 грама

Задно светло јачина: CR2032 Button battery

Работно време: континуирано 8 часа

26027
15 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.