• Ново

Материјал: PC+EPS

Големина за глава: 58-63cm со можност за подесување

Тежина: 350 грама

26028
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.