ПРЕДНОСТИ: Трајната, цврстата и водоодбојна надворешна навлака со патент, која може да се пере во машина на 30 степени, Употреба внатре; Не е токсична;  Нема оштри рабови; Внатрешна водотпорна навлака, со посебен отвор за дополнување; Сервис и одржување;  Дополнување;  Бесплатна достава во Македонија.

МЕДИЦИНСКИ ФАКТИ:  Експандираните перли во внатрешната навлака, овозможуваат Лотус да се формира според потреба за комфорно лежење на трудници или луѓе со физички повреди во грбот, нозете и вратот. Сличните производи како Лотус веќе одамна се употребуваат за да се добие вниманието на деца кој тешко се концентрираат за учење или за следење на специјални вежби.

Димензија 110х70см

За внатрешна употреба; 

Одбојно на вода и нечистотијата;

Достапен во 16 бои;

Полнење 100% ЕПС топчиња; 

Надворешна навлака од свиленкасто Кадифе, со патент за одржување; Внатрешна навлака 100% ППП со патент за дополнување.

Доставата е бесплатна, 

Гаранција на производ 1 година

[Lotus Lounge Chairs - Информации за испорака и употреба]

velvetminigami_black
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

15 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.