ПРЕДНОСТИ: Трајната, цврстата и водоодбојна надворешна навлака со патент, која може да се пере во машина на 30 степени, Употреба внатре; Не е токсична;  Нема оштри рабови; Внатрешна водотпорна навлака, со посебен отвор за дополнување; Сервис и одржување;  Дополнување;  Бесплатна достава во Македонија.

МЕДИЦИНСКИ ФАКТИ:  Експандираните перли во внатрешната навлака, овозможуваат Лотус да се формира според потреба за комфорно лежење на трудници или луѓе со физички повреди во грбот, нозете и вратот. Сличните производи како Лотус веќе одамна се употребуваат за да се добие вниманието на деца кој тешко се концентрираат за учење или за следење на специјални вежби.Димензија 140х110х13см;

За внатрешна употреба; 

Одбојно на вода и нечистотијата;

Достапен во 16 бои;

Полнење 100% ЕПС топчиња; 

Надворешна навлака од свиленкасто Кадифе, со патент за одржување; Внатрешна навлака 100% ППП со патент за дополнување.

Доставата е бесплатна, 

Гаранција на производ 1 година

[Lotus Lounge Chairs - Информации за испорака и употреба]

miniangle
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

15 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.