Инвертер клима уред VIVAX COOL S Design PRO 5.5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AESI R32 PRO

 • Енергетска класа за греење: A++
 • Енергетска класа за ладење: A+
 • Капацитет на ладење [kW]: 3,51
 • SEER коефициент: 7
 • Капацитет на греење [kW]: 3,81
 • SCOP коефициент: 4,2
 • Јачина нa звук при нормално работење [dB]: 56-62
 • Еколошки плин: R32
 • Влезна потрошувачка моќност за ладење [W]: 1096
 • Работи на температура од: -15
 • Влезна потрошувачка моќност за греење [W]: 1027
 • Проток на воздух [m3/h]: 530
 • Останати карактерситики:
 • Turbo mode 
 • Ionizator 
 • Bio filter 
 • Филтер за прашина
 • Функција за заштеда на електрична енергија 
 • LED екран
 • Гаранција: 5 години
1250456
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.