• -691 ден

Димензии: Ø35x47cm | Ø35x49cm | Ø35x51cm

Боја: Црна

Ногарки изработени од 100% природно дрво, кои можете да ги користите безбедно многу години.

Горните плочи се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.

Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.

Се монтира со рачно зашрафување на ногарките за горната плоча без потреба од дополнителен алат.

BF66
129 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

14 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.