• -1 300 ден

Димензии: 61x35x120cm

Боја: Светло кафеава

Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили.

Полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.

Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.

Полиците на тв комодата создаваат корисен простор за Вашите книги, ресивери и декоративни украси, исто така придонесуваат за стабилноста на комодата.

Тв комода ВАЛЕРИ MK11-01-02
20 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.