Кадичка Kikka Boo со испуст, идеално осмислена и направена да го олесни капењето на бебињата.

Наменета за бебиња од 0 месеци.

Спецификација:

Дополнителна подлога за полесно и побезбедно капење на бебето.

Термометар за регулирање на водата.

Држачи со гумена подлога.

Произведен од нетоксични материјали во ЕУ.

Димензии на производот: 80x47x20cm.

550033
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.