Овозможува правилно мерење на температурата во водата а со својата симпатична форма забавата во бањата ќе биде поголема. Соодветната температура на водата е 37 Ц и е означена на скалата со симбол. 

Спецификација:

Погоден за деца од 0+ месеци.

Димензии на производот: 12x9cm.

Димензии на пакувањето: 20x15cm.

550114

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.