Термометар во облик на пингвин изработен од нетоксичен материјал издржлив на топлина.

Можност од мерење на температура од 0 до 50 Ц.

Спецификација:

Погоден за деца од 0+ месеци.

Димензии на производот: 16x9cm.

Димензии на пакувањето: 24x13cm.

550172

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.