Содржи граничник за поголема безбедност при капење на детето.Никогаш не го оставајте вашето дете да се бања само без надзор од возрасен.

Спецификација:

Димензии на производот: 34x22x27cm

550056
4 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.