Подлогата е бебешки производ кој што може да го користите во корито или во када за возрасни.Материјалот за полнење не содржи канцерогени материи и не содржи бактерии.Можете безбедно да го бањате ставајќи го на душекот од пена.

Спецификација:

Димензии на производот: 33x53x12 cm.

Димензии на пакувањето: 34x54x14cm.

900040
5 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.