Практично решение на новороденчињата и малку поголеми деца. Има две прегради за сапун и други хигиенски производи. Во неа можете да поставите анатомски адаптер за полесно и побезбедно бањање на бебето. Испустот во овозможува лесно да се исцеди водата од коритото. 

Спецификација:

Димензии на производот:80x21x48 cm.

900160

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.