Моментот кога мајките и татковците ги бањаат своите бебиња е единствен за многу родители но и морате да се наведнувате додека ги имате овие уникатни моменти што може да биде опасно за мајките кои штотуку се породиле предизвикувајќи болка во грбот. Ова е доволна причина да користите држач за корито при бањање на бебето. Држачот ви помага да го избањате бебето без да се наведнувате.

Спецификација:

Димензии на производот: 27x58x22 cm

900171

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.