• Пакет
  18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker
  18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker
  18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker
  18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker
  18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker
  18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker
  18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker
  18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker

  18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker

  Напиши рецензија (0)
  10.999 ден.
  12.999 ден.
  Заштеди 2.000 ден.
  со ДДВ

  Наместо 11.998 ден.

  На залиха
  • Безбедно плаќање онлајн или при доставаБезбедно плаќање онлајн или при достава
  • Брза и сигурна испоракаБрза и сигурна испорака
  • Корисничка поддршкаКорисничка поддршка
  BDC2A20-QW+GTC18452PCB-XJ
  10 производи

  Специфични референци

  Ново

  Нема рецензии во моментов

  Напиши рецензија
  18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker

  16 други производи во иста категорија:

  18V Ножица за жива ограда 45cm POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker

  10.999 ден.
  12.999 ден.
  Заштеди 2.000 ден.
  со ДДВ

  Наместо 11.998 ден.