• Пакет
  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker
  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker
  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker
  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker
  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker
  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker
  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker
  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker

  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker

  Напиши рецензија (0)
  8.299 ден.
  10.999 ден.
  Заштеди 2.700 ден.
  со ДДВ

  Наместо 10.289 ден.

  Распродадено
  Кол:
  • Безбедно плаќање онлајн или при доставаБезбедно плаќање онлајн или при достава
  • Брза и сигурна испоракаБрза и сигурна испорака
  • Корисничка поддршкаКорисничка поддршка
  BDC2A20-QW+GWC1820PCB-XJ

  Специфични референци

  Ново

  Нема рецензии во моментов

  Напиши рецензија
  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker

  16 други производи во иста категорија:

  18V Дувач за лисја 209 km/h POWERCOMMAND + Полнач 2A со Батерија 18V 2Ah Black + Decker

  8.299 ден.
  10.999 ден.
  Заштеди 2.700 ден.
  со ДДВ

  Наместо 10.289 ден.