• -700 ден
  • Ново

Карактеристики:

Влезна моќност                420 W

Должина на ножот            45 cm

Ширина помеѓу забите 16 mm

Движења на ножот 1960 /min

Кочница на ножот 1 sec

Тежина                          1.92 Kg

Должина                            mm

Висина                              mm

BEHT201-QS
1 ставка

Нема рецензии во овој момент.

други производи

4 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.