• -867 ден

Овој производ е идеално решение за приготвување на вкусни појадоци за целото семејство. Брзо и без напор сварете јајца или подгответе друг појадок, како тестенини! Можете да сварите до 8 јајца истовремено. Комплетот вклучува лента за јајца, што ќе спречи напукнување на јајцата за време на готвењето.

Видливата мерица ви овозможува да ставите точна количина на вода без никаков проблем!

За време на готвењето, контролната ламба известува за работата на уредот.

Кога водата ќе испари, се слуша звук и индикаторот се гаси, а уредот автоматски се исклучува.

25940
135 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.