• -551 ден

Кујнска вага ADLER AD 3166

Сад: 900мл

Сад изработен од нерѓосувачки челик

Јасен LCD екран: 2cm x 4cm.

Големина на уредот: 19cm x 17,5cm x 7cm.

Капацитет: 5kg./5000gr./11ml/5l.

Единици на мерка: g, kg, ml, l

Позадинско осветлување

Индикација за преоптоварување / мала моќност

Автоматско исклучување по 2 минути

Големина на површината за мерење: 16cm (дијаметар)

Напојување: батерија 2 x 1,5V (AAA)

Боја: бела

25937
20 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.