• -2 009 ден

“Енергетска класа: А

Програми: 5

Панел Inox

Inox pop up копчиња: 2

Inox рачка

Дигитален визуелен панел

Дигитален тајмер на допир

Тајмер со три функции

Капацитет на рерна 66L

Чистење со пареа

Осветлување во рерната

Иноксна решетка

Тава за печење:2

Двојно застаклена врата

Димензии 60х60х60

800444
10 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.