• -1 309 ден
  • Ново

Стаклокерамичка плотна

Вкупна моќност: 3 kW

Грејни зони: 2

Контрола на допир: Touch Control

Заштита од деца: Child Lock

Тајмер, Pause & Play

Кабел за напојување со должина: 1m

Ширина: 30 cm

Гаранција: 1 година

800907
9 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.