Индукциска плоча GREE - CWK-21XSW

Индукциската плоча располага со 6 функции на готвење, брзо загревање, страничен излез за воздух. 

Слим дизајн

Само 35mm дебелина, со копчиња на допир.

Водоотпорен дизајн

Уредот е дизајниран со посебна внатрешна и надворешна структура, што го прави не само тенок, туку и водоотпорен.

Шест функции на готвење

Динстање, пржење, супа, каша, варење, скара и други функции на готвење по ваша желба.

Национален патент

Патентирана технологија за „тивок оган“ со три вида на ниска енергија за континуирано загревање.

Постојано високо греење

Иновативниот програм на фиксна температура овозможува постојана висока моќност на индукцискиот шпоретм со што можете да ја приготвувате храната на начин кој Вие сакате.

Стабилно работење на ниска моќност

Индукцискиот шпорет на Gree има технологија за работење на ниска моќност. Уредот може стабилно да работи и под 200W.

Други функции

Двоен вентилатор, 24 часовен тајмер, 1W во мирување, функција за заклучување (заштита за деца).
CWK-21XSW
10 производи

Технички податоци

Боја
Црна
Модел
GREE GCWK-21XSW
Гаранција
1 година

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.