• -1 000 ден

Седиште црно сино CENTURY SG-322

Рачки за волан MEGA црно портокалови краци

Криви на волан 620MM 22.2X25.4MM црн

Сет V PVC без рачки кочници

Педали PVC KLASIK со лагер

Среден погон MTB црн 22/32/42Т

Средна осовина MTB на штраф 5S

Ланец MTB MAYA Z33 P6001

Обрач  V1 26" сив 36 дупки V1.26SV.

Предна глава MTB 36R

Задна глава MTB 36R

SP.26X1.95(50-559) H-826 DIJU

Индекс на фаза жолт 13T-28T SHUN FENG

Среден менувач TOP PULL FRICTION 42T SIPO

Заден менувач SHIM. TZ KUKA ARDTZ500GSB

Рачен менувач POWER 7INDEX SFT-30

Гаранција:  1 година

ОПРЕМА ГРАТИС:

 

1. Sвонче мало на тик

2. Држач за шише ALUMINIUM

1261108
50 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.