Седиште MTB-CITY COMFORT црно сребрено

Рачки за волан MEGA црно сиви краци

Волан 620MM 22.2X25.4MM црн

Сет V PVC без рачки кочници

Педали PVC KLASIK со лагер

Среден погон MTB црн 22/32/42Т

Средна осовина MTB на штраф 5S

Ланец MTB MAYA Z33 P6001

Обрач  V1 26" црн 36 дупки V1.26CR.

Предна глава MTB челик црна SHUN F.

Задна глава MTB 36R челик црна SHUNFE.

SP.26X1.75 (47-559) H-863 D.J

Браник со држачи 26"

Индекс на фаза црн 14T-28T SHUN FENG

Среден менувач TOP PULL FRICTION 42T SIPO

Заден менувач на кука

Рачен менувач A REVO SHIFT POWER SFT-30

Предно светло + заден трепкач CAT SIBESAIL

Гаранција:  1 година

ОПРЕМА ГРАТИС:

 

1. Sвонче мало на тик

2. Држач за шише ALUMINIUM

1260205
50 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.