Седиште HUABEI ELEGANT црно

Рачки за волан HERRMANS црно сиви краци

Волан челик SF црн 31.8X640

Сет V-ALU без рачки кочници

Предно светло со 2 функции 5 LED FOXEYE

Педали PP со катадиоптери

Среден погон MTB црн 28/38/48Т

Средна осовина MTB на штраф 5S

Ланец MTB MAYA Z50 P7003

Обрач  V1 28" црн 36 дупки V1.28CR.

Предна глава MTB челик црна SHUN F.

Задна глава MTB 36R челик црна SHUNFE.

SP.28X1.75 (47-622) црна PNEUMAT.

Браник EUROFENDER PVC црна еко

Индекс на фаза жолт 13T-28T SHUN F.

Среден менувач TOP PULL 28.6 48T POWER

Заден менувач кука индексен 6/7 POWER RD18

Рачен менувач POWER 7INDEX SFT-30

Заден трепкач на браник CITY

Гаранција:  1 година

1281039
50 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.