• Распродажба!
  • -1 491 ден

Димензија

Ширина: 66 см

Длабочина: 34 см

Висина: 160 см

Растојание на полиците: 36,5 см

Материјал: Иверица 1ва класа

ПВЦ кант трака 0.8mm

Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

Метална конструкција. Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. 

Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.

Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.

Лесна монтажа со помош на чекан и шрафцигер(крстач).

MK-13-03-01

Нема рецензии во овој момент.

други производи

2 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.