Карактеристики на производот 

Материјал: ПВЦ

Боја: розево

*погоден за надворешна употреба 

Димензии на производот:

Ширина: 39 cm

Висина: 67 cm

Седиште, длабочина: 26 cm

Седиште, висина: 30 cm

Димензии на пакувањето:  

Должина: 45 cm

Ширина: 39 cm

Висина: 13 cm

Бруто тежина на пакувањето: 2.20  kg

80382321
50 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.