Карактеристики на производот 

Материјал: ПВЦ

Боја: портокалова

*погоден за надворешна употреба 

Димензии на производот:

Ширина: 35 cm

Висина: 30 cm

Дијаметар: 30 cm

Тестирано со: 35  кг

Димензии на пакувањето:  

Должина: 30 cm

Ширина: 30 cm

Висина: 12 cm

Бруто тежина на пакувањето: 2.20  kg

50365361
50 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.