• -800 ден

Модел: 1193

Број на полици: 6

Вкупна носивост: 450 kg

Висина: 1800 mm

Ширина: 750 mm

Длабочина: 300 mm

Материјал: Метал-метал

Се монтира со шрафови.

25231
19 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.