• -1 300 ден

Модел: 1186

Број на полици: 5

Вкупна носивост: 1250 kg

Висина: 1800 mm

Ширина: 1200 mm

Длабочина: 450 mm

25235
40 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.