• -2 000 ден

Модел: 1195

Број на полици: 4

Вкупна носивост: 880 kg

Висина: 1800 mm

Ширина: 1500 mm

Длабочина: 600 mm

Материјал: Метал (конструкција) и медијапан (полици).

25263
25 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.