• -1 900 ден

Модел: 1184

Број на полици: 5

Вкупна носивост: 1250 kg

Висина: 2130 mm

Ширина: 1200 mm

Длабочина: 600 mm

25237
18 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.