• -500 ден

Модел: 1187

Број на полици: 4

Вкупна носивост: 200 kg

Висина: 1500 mm

Ширина: 750 mm

Длабочина: 300 mm

25230
40 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.