• -600 ден
  • Ново

Модел: 2177

Број на полици: 5

Вкупна носивост: 1000 kg

Висина: 1800 mm

Ширина: 900 mm

Длабочина: 400 mm

Материјал: Метал и медијапан

800146

Нема рецензии во овој момент.

други производи

13 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.