• -800 ден

Модел: 1192

Број на полици: 5

Вкупна носивост: 350 kg

Висина: 1700 mm

Ширина: 750 mm

Длабочина: 300 mm

Материјал: Метал

800148
27 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.