• -800 ден
  • Ново

Модел: 1198

Број на полици: 5

Вкупна носивост: 875 kg

Висина: 2130 mm

Ширина: 900 mm

Длабочина: 450 mm

Материјал: Метал / медијапан

800149
28 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

13 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.