• Распродажба!
  • -2 500 ден

димензии ВхШхД: 1800x1800x600

број на полици: 5

боја: Галванизирана

носивост по полица [Кг]: 200

вкупна носивост [Кг]: 1000

материјал на конструкција: метал

материјал на полица: медијапан

гаранција: 5 години

(Гарантниот рок почнува од денот на купување и трае 5 години. Гаранцијата не важи во случај на неправилна монтажа и неадекватно ракување при употреба и транспорт).

601105
88 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.