• Распродажба!
  • -1 600 ден

димензии ВхШхД: 1965x1000x300/600

број на полици: 5

боја: Црна Мат

носивост по полица [Кг]: 3х300 + 2х150

вкупна носивост [Кг]: 1200

материјал на конструкција: метал

материјал на полица: индустриска иверка

гаранција: 5 години

(Гарантниот рок почнува од денот на купување и трае 5 години. Гаранцијата не важи во случај на неправилна монтажа и неадекватно ракување при употреба и транспорт).

601106

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.