Бензиска мoторна пила VGS 3920 PE, Villager
   Бензиска мoторна пила VGS 3920 PE, Villager

   Бензиска мoторна пила VGS 3920 PE, Villager

   Напиши рецензија (0)
   12.400 ден.
   со ДДВ
   На залиха

   Функции:

   Aнтивибрациски систем

   Проѕирен резервоар

   Прајмер за стартување

   Препорака:

   Користи смеша од гориво и Villager 2T масло во сооднос 40:1 (2.5%)

   Кол:
   • Безбедно плаќање онлајн или при доставаБезбедно плаќање онлајн или при достава
   • Брза и сигурна испоракаБрза и сигурна испорака
   • Корисничка поддршкаКорисничка поддршка

   Мотор*: Бензински

   Тип на мотор: Двотактен воздушно ладење

   Сила на моторот / број на вртежи: 1.6 kW (12000 rpm)

   Чекор на синџирот: Oregon 91P053X 3/8 1.3 mm

   Должина на водилката: 350 mm

   Волумен на моторот: 38.5 cm³

   Модел на водилка: Oregon Low pro 35 cm 3/8 1.3 mm

   Број на запци на синџирот: 26

   Резервоар за гориво: 410 ml

   Резервоар за масло: 270 ml

   Maсa :4.65 kg

   50803
   10 производи

   Специфични референци

   Ново

   Нема рецензии во моментов

   Напиши рецензија
   Бензиска мoторна пила VGS 3920 PE, Villager

   16 други производи во иста категорија:

   Бензиска мoторна пила VGS 3920 PE, Villager

   12.400 ден.
   со ДДВ