Бензиска мoторна пила VGS 4125 PE, Villager
   Бензиска мoторна пила VGS 4125 PE, Villager

   Бензиска мoторна пила VGS 4125 PE, Villager

   Напиши рецензија (0)
   15.750 ден.
   со ДДВ
   На залиха

   Функции:

   Aнтивибрациски систем

   Проѕирен резервоар

   Интегриран алат

   Прајмер за стартување

   Препорака:

   Користи смеша од гориво и Villager 2T масло во сооднос 40:1 (2.5%)

   Кол:
   • Безбедно плаќање онлајн или при доставаБезбедно плаќање онлајн или при достава
   • Брза и сигурна испоракаБрза и сигурна испорака
   • Корисничка поддршкаКорисничка поддршка

   Мотор*: Бензински

   Тип на мотор: Двотактен воздушно ладење

   Сила на моторот / број на вртежи:1.85 kW (12000 rpm)

   Чекор на синџирот: 95VPX066E 325 1.3 mm

   Должина на водилката: 400 mm

   Волумен на моторот: 41.4 cm³

   Модел на водилка: Oregon Micro-lite 40 cm 325 1.3 mm

   Број на запци на синџирот: 33

   Резервоар за гориво: 550 ml

   Резервоар за масло: 260 ml

   Maсa: 5.2 kg

   Линија на производи:Black edition

   46460
   10 производи

   Специфични референци

   Ново

   Нема рецензии во моментов

   Напиши рецензија
   Бензиска мoторна пила VGS 4125 PE, Villager

   16 други производи во иста категорија:

   Бензиска мoторна пила VGS 4125 PE, Villager

   15.750 ден.
   со ДДВ